SLZ wint de Rode Pluim van GroenLinks Zeist

GroenLinks reikt ieder jaar tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst een Rode en een Groene Pluim uit voor lokale initiatieven die ze een warm hart toedragen, en die het afgelopen jaar een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan een leefbaar Zeist.

De Stichting Leerkansen Zeist ontvangt de Rode Pluim 2024

Iedere genomineerde organisatie werd door GroenLinks Zeist in het zonnetje gezet. De stemming en uitreiking vinden ieder jaar plaats tijdens de nieuwsjaarbijeenkomst van GroenLinks. En SLZ won de Rode Pluim (voor sociale organisaties).

Onze administrateur Chantal van den Berg heeft de trofee in ontvangst genomen. Wij zijn ontzettend blij met de erkenning van het noeste werk dat door ons allemaal wordt
gedaan. Hulde voor alle vrijwilligers van SLZ!

Zeistermagazine deed verslag en heeft een mooie foto met de winnaars en de pluimen.