Ronde Tafel 147 Kromme Rijn

De Ronde Tafel is een vereniging van jonge mannen tussen de 18 en 40 jaar, die zich op een bijzondere manier inzetten voor de samenleving. De afgelopen jaren koos de Ronde Tafel 147 Kromme Rijn de Stichting Leerkansen Zeist als goede doel bij hun wijnverkoopacties voorafgaande aan de Kerst.

De opbrengst wijnactie overtrof alle verwachtingen

In 2020, 2021 en wederom in 2022 koos RT 147 Kromme Rijn onze stichting als lokaal goede doel. De voorzitter van de Ronde Tafel, Rick Harryvan verwoordt zijn keuze voor onze Stichting als volgt:

“De meeste leden van De Ronde Tafel hebben een goede opleiding genoten. Zij ondervinden bijna dagelijks dat goed onderwijs, dat bij je talenten past, te vergelijken is met een paspoort dat je toegang verleent tot deelname aan het maatschappelijke leven. Om deze reden hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan de werkzaamheden van de Stichting Leerkansen Zeist. Het doet me dan ook bijzonder goed dat de netto-opbrengst meer dan € 10.000 bedraagt en alle verwachtingen overtreft, juist in deze tijd waarin we lezen dat de achterstand van kinderen uit economisch kansarme gezinnen steeds groter wordt.”